Brievenbus in cortenstaal

Ontvang post in stijl met onze duurzame brievenbus in cortenstaal!

Deze prachtige brievenbus in cortenstaal is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger voor je woning. Het robuuste materiaal en de unieke afwerking zorgen ervoor dat deze brievenbus een tijdloze uitstraling heeft die in elke omgeving past.

Aangezien je de afmetingen volledig op maat kan kiezen, biedt deze brievenbus voldoende ruimte voor al je post. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een extra vak voor pakjes. De brievenbus heeft een opening aan de bovenzijde, zodat de postbode makkelijk je post erin kan gooien. Maar je kan ook kiezen voor een eigen ontwerp met een handige klep zodat je post meer afgesloten blijft. Het cortenstaal heeft een natuurlijke roestkleur, die na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. Bovendien is cortenstaal een zeer duurzaam materiaal dat lang meegaat en weinig onderhoud vergt. Het materiaal is van hoge kwaliteit en is bestand tegen alle weersomstandigheden. 

De brievenbus staat in dit geval op zichzelf, waardoor je zelf kunt kiezen waar je hem plaatst. Zo kun je hem bijvoorbeeld bij de voordeur plaatsen, of juist aan de rand van je oprit. Maar je kan ook kiezen voor een eigen ontwerp met een brievenbus in cortenstaal om aan een muur of paal te bevestigen. Door zijn tijdloze uitstraling past hij in elke stijl, of je nu een landelijke of industriële stijl van huis hebt.

Deze brievenbus is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een echte eyecatcher. Door zijn unieke uitstraling en duurzame materialen zul je er jarenlang plezier van hebben. De brievenbus heeft een strak en modern design dat perfect past bij een eigentijds interieur. De roeste kleur geeft het een robuuste uitstraling die past bij elk soort woning.

Doe nu een aanvraag voor deze prachtige brievenbus in cortenstaal en voeg een stijlvol element toe aan de entree van je woning! Het product kan naar eigen wens worden opgemaakt in functie de afmetingen of ontwerp. Stuur hiervoor een aanvraag via mail. De prijs wordt bepaald door de grootte en het ontwerp. Deze kan afgehaald worden te Oostkamp of geleverd worden tegen een meerprijs, afhankelijk van uw locatie.

Brievenbus in cortenstaal