Over ons

Over FK Products

Welkom bij FK Products Wood & Steel, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen om unieke, handgemaakte producten te creëren die zowel functionaliteit als esthetiek omarmen. Onze onderneming vindt haar oorsprong in het brein van onze zaakvoerder, Kevin Franssens, een gepassioneerde expert met een onweerstaanbare drang om hout en cortenstaal te transformeren tot hoogkwalitatieve meesterwerken.

De naam “FK Products” ontleent zich aan de initialen van Kevin Franssens zelf, wat niet alleen onze bedrijfsidentiteit verankert, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van Kevin bij elk aspect van onze producten weerspiegelt.

Binnen ons team van vijf toegewijde individuen, waaronder een aantal bekwame lassers, ervaren houtbewerkers en een toegewijde administratieve bediende, wordt de visie van Kevin werkelijkheid. Onze vakmensen, met jarenlange ervaring in hun respectievelijke ambachten, zetten zich in om producten te vervaardigen die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook een verfijnde afwerkingsgraad bevatten die getuigt van hun toewijding aan perfectie.

Wat ons onderscheidt, is onze unieke aanpak van innovatie. Bij FK Products Wood & Steel gaan we verder dan alleen het vervaardigen van traditionele meubels en decorstukken. We streven ernaar om voortdurend nieuwe ideeën te verkennen en te integreren in onze creaties. Dit gebeurt via nauwe samenwerking en overleg binnen ons team, waarbij we voortdurend experimenteren met nieuwe materialen, technieken en ontwerpen om producten te creëren die de verwachtingen overtreffen.

Bij FK Products Wood & Steel gaan we de uitdaging aan om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek. We zijn trots op onze ambachtelijke benadering en zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van duurzame, op maat gemaakte stukken die de schoonheid van hout en cortenstaal omarmen. Alvast bedankt voor uw interesse in onze onderneming, en we kijken ernaar uit om samen met u de wereld van hoogwaardige handgemaakte producten te verkennen.

Ontdek onze collectie vandaag nog en laat u inspireren door de passie en toewijding van FK Products Wood & Steel.

Lesley De Boelpaep
Lesley De Boelpaep
12/09/2023
Mooie cortestaal plantenbakken, prijs-kwaliteit heel goed!
Jenny Vanderplast
Jenny Vanderplast
07/09/2023
Wij zijn echt tevreden van onze 2 op maat gemaakte bloembakken in cortenstaal. Betrouwbare, vriendelijke service!

Teamfoto FK Products zomer 2023