Plantenbak roller massief eik

Deze esthetische en functionele plantenbak roller is een tijdloze investering in kwaliteit en design.

Op zoek naar de perfecte manier om jouw planten en/of bloemen op een stijlvolle en handige manier te presenteren? Dan is onze plantenbak roller uit massief eik dé oplossing! Dit functionele product is niet alleen een eyecatcher in jouw interieur, maar biedt ook tal van voordelen op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak.

Dit product is gemaakt van hoogwaardig massief eik, wat niet alleen zorgt voor een elegante uitstraling, maar ook voor een duurzaam en stevig product. De handige wieltjes maken het bovendien mogelijk om de plantenbak gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je altijd de perfecte plek voor jouw planten kunt vinden of veranderen naar wens.

Met deze plantenbak roller voeg je niet alleen een prachtig stukje design toe aan jouw interieur, maar creëer je ook een ecologische en groene omgeving in huis. Ze is geschikt voor zowel binnen als buiten, en biedt ruimte voor meerdere planten en bloemen.

Kies voor kwaliteit, functionaliteit én design met onze plantenbak roller uit massief eik. Bestel nu en geniet binnenkort van een prachtig stukje groen in jouw interieur! We zijn trots op onze handgemaakte producten, vandaar weten we zeker dat u er net zo enthousiast over zult zijn. Door te kiezen voor een product dat is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal, draagt u bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Dit voorbeeld heeft een diameter van 60 cm en een hoogte van 15 cm. De dikte van het hout is 7,5 cm, wat zorgt voor een stevig en robuust geheel. Het product kan nog naar eigen wens worden opgemaakt in functie van de diameter (45 tot 65 cm) of dikte van het massief eik. Stuur hiervoor een aanvraag per mail. De prijs wordt bepaald door de grootte en het ontwerp. Het product kan afgehaald worden te Oostkamp of geleverd worden tegen een meerprijs.

Plantenbak roller massief eik (2)