Bloembak in cortenstaal met zitbanken

Deze bloembak in cortenstaal met zitbanken in bankirai is de ideale combinatie van functionaliteit en stijl voor elk buiteninterieur.

De bloembak gemaakt van duurzaam cortenstaal en omringd door prachtige zitbanken in bankirai, is het perfecte meubelstuk om buiten te genieten van de zon en je favoriete bloemen en planten te bewonderen.

De afmetingen van de bloembak als voorbeeld zijn 120cm x 120cm. Vandaar bieden ze voldoende ruimte voor een grote variëteit aan planten en bloemen. De zitbanken in bankirai zijn 30cm breed, waardoor de totale afmeting 180cm x 180cm is. Daarnaast voegen ze een stijlvolle en natuurlijke uitstraling toe aan het geheel. De hoogte van de bloembak is 80 cm, terwijl de hoogte van de zitbank ongeveer 40 cm is. Maar de afmetingen kan je volledig naar wens kiezen.

Bij FK Products geloven we in duurzaamheid en kwaliteit en dit product is geen uitzondering. De cortenstaalconstructie is zeer robuust en bestand tegen alle weersomstandigheden, terwijl de bankirai zorgt voor een natuurlijke uitstraling die perfect past bij een buitenomgeving.

Deze bloembak in cortenstaal met afwerking in bankirai is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan elke tuin of terras. Het is perfect voor diegenen die willen ontspannen in de buitenlucht en tegelijkertijd willen genieten van een prachtige omgeving. Ze is volledig handgemaakt en wordt zorgvuldig afgewerkt tot in detail.

De bloembak kan volledig worden aangepast aan uw wensen, zoals de grootte van de bloembak, het aantal zitbanken of de houtsoort van de zitbanken. Massief eik of padouk zijn twee andere, kwalitatieve opties qua houtsoort.

Ben je ook helemaal overtuigd van dit prachtig product? Kies dan voor deze bloembak met houten afwerking en creëer een prachtig buiteninterieur waarin je kunt genieten van het buitenleven! Deze kan afgehaald worden te Oostkamp of geleverd worden tegen een meerprijs, afhankelijk van uw locatie.

Bloembak cortenstaal met zitbanken in bankirai